Sexbarnsmamma

Hmm jaa jag har sex barn men även barnbarn. Kolla gärna in och kommentera 😊😊 Skriver om det mesta mellan himmel och jord 🌺🌺

Bra möte

Kategori: Politik och fackligt

Idag har vi haft fackmöte på jobbet och alla i styrelsen var med. Ofta händer det att någon fattas men bra när alla kommer.
Vi diskuterade vad vi ska ta upp på vårt medlemsmöte i oktober och det måste vara något bra för att folk ska komma. Men tror att det kommer bli bra uppslutning denna gång för det är lite förändringar så då är det bra att de kommer så vi kan diskutera kring detta.
Vi ska ta in någon från Handels som kan prata när det kommer bli nytt avtal igen nästa år och vi måste sträva efter att få behålla vårt OB på kvällar och helger. Bra för då kan de ställa frågor direkt och få svar om inte vi kan svara i styrelsen.

Vi tog upp mycket annat också och tror att vi ändå går framåt med saker som kommer upp till ytan från våra medlemmar och som vi i styrelsen faktiskt tar tag i. Ja det känns bra i alla fall.

Sen finns det de som säkert tycker att facket inget gör men så är det inte och vi gör så gott vi kan och allt vi kan för att förbättra för våra medlemmar på vår arbetsplats.

Vi blickar framåt och kör järnet.

Ha en bra dag

Kommentarer


Kommentera inlägget här: