Sexbarnsmamma

Hmm jaa jag har sex barn men även barnbarn. Kolla gärna in och kommentera 😊😊 Skriver om det mesta mellan himmel och jord 🌺🌺

Kakor gjorda

Kategori: Allmänt

Idag ska jag jobba hela kvällen till 22,00 och säkert blir det mycket kunder med tanke på att det är julafton på lördag och allt ska inhandlas.

Nu bakar sonen och jag lite kakor innan det är dags för dagis. Blev kolakakor, drömmar och cocosdrömmar så lite fika till jobbet blir det.

Denna dag blir lång med tanke på att jag jobbar sent men det brukar gå bra och säkert blir det likadant idag. Ja det är mycket att stå i nu när julen närmar sig med stormsteg.

Ha en bra dag

Långt till kvällen

Kategori: Allmänt

Idag blir det jobb igen 14-22,15 och säkert massor med kunder då det snart är jul. Men det är bra för tiden går ju fortare då också och det är alltid trevligt. Själv känner jag att jag inte har tiden riktigt för att fixa alla julklappar mend det brukar ordna sig till slutet i alla fall och så även denna jul antagligen.

Innan jobbet blir det att plocka undan lite, skura golven och kanske hinner jag med att göra något roligt också som knäck eller kola. Får se vad tiden säger om det.

Ska göra en pepparkaksdeg till också för det är så gott och dessutom kan man frysa de så man kan ta fram lite i taget. Funkar alldeles utmärkt ska ni veta.

Ja denna dag går säkert också men nu känns det väldigt långt till kvällen.

                                                   

Ha en bra dag

AKS

Kategori: Politik och fackligt

Har varit på möte med arbetarkommunens styrelse och det är alltid lika kul. Diskussioner mm som är viktiga inför kommande budget och år. Ja mycket är det som händer men vi måste se till att det blir det bästa för kommuninvåvarna i vår kommun. Att vara politiskt aktiv är ibland inte lätt men det ör jättekul att få vara med. På måndag är det åter dags för årets sista kommunfullmäktige. Ha en bra dag

Tårta, bounty mm

Kategori: Allmänt

Tårtan förberedd, chokladrutor med rice crisp och saffranspannkaka gjord. Även står bounty på kylning för att sedan doppas i choklad och rullas i cocos. Ja känns som att jag hunnit med ganska mycket redan. Ska nog göra en sats med kola också ja det får nog bli pepparkakskola igen för de var så goda.

Ja får se vad som hinns med mera för kanske blir det något. Man vet aldrig.

Ha en bra dag

Kalas idag

Kategori: Allmänt

Idag fyller ett av barnen 14 år och det ska bli kalas senare. Imorse fick han paket med spel och pengar vilket säkert är uppskattat.

Så det blir att baka tårta och funderar även på att göra en saffranspannkaka.
Säkert blir det lite julgodis också kan jag tro för har gjort pepparkakskola men de är nästan slut. Får se vad som görs.

Ja denna dag är fylld med saker att göra så sysslolös blir jag inte.

Ha en bra dag

Äntligen blir det av

Kategori: Allmänt


Ja nu kommer det bli något av det vi kämpat för i många år. Ny skateboardramp och grill där barnen kan vara men också där man kan åka skridskor på vintern och grilla en korv. Superbra och hoppas på att föräldrar ställer upp att göra rampen. Pengar har vi sökt och fått beviljat från olika ställen och det är bra.

NU KÖR VI

http://ostgota.lokaltidningen.se/stralsnas-nya-samlingsplats---en-skateboardramp-/20111202/artikler/712089999/2002