Sexbarnsmamma

Hmm jaa jag har sex barn men även barnbarn. Kolla gärna in och kommentera 😊😊 Skriver om det mesta mellan himmel och jord 🌺🌺

Styrelsen hela dagen

Kategori: Politik och fackligt

Idag har jag varit på styrelsemöte med Handels avd 16. Alltid lika intressant och mycket diskussion om saker och ting. Ha en bra dag

Handledsvärmare

Kategori: Stickning

Stickar handledsvärmare och nu är det flera som har beställt och det är kul. Stickar gärna och i olika färger. Vill ni också beställa så skriv och jag kan skicka bild för att visa hur de ser ut.
50 kr/par.

Varma nu när det börjar bli lite kallare och jättebra när man cyklar eller kör bil för att värma händerna lite. Ja bara att höra av sig för bilder och mer info.

Ha en bra dag

Blå deg

Kategori: Tips för er som har barn

Har nu gjort en play-doh deg som är blå till min son. Bara att vänta ett tag så den svalnar och sen kan han börja baka lite och knåda som han vill.
Bara att spara i plastpåse eller burk och ta fram när lusten faller på.

Jättebra och enkel att göra.

Så ni som har barn eller barnbarn sätt igång så har ni något som passar alla åldrar.

Ha en bra dag

Budget med S-politiker

Kategori: Politik och fackligt

S-möte med budget och det blev många diskussioner. Ja det är alltid bra och vi får se hur det slutar men tror det blir bra i slutändan. Intressant att få möjligheten att jobba politiskt och hoppas på att få vara med länge. Ha en bra dag

Bra medlemsmöte

Kategori: Politik och fackligt

Igår hade vi medlemsmöte på jobbet ochd det var god uppslutning, totalt 19 personer. Ja egentligen är det inte så många då ca 110 är medlemmar men det brukar komma 3-4 stycken så vi får vara nöjda även om det kan bli bättre försås.
Många diskussioner blev det om schema, arbetsmiljö mm och fika förstås för det måste man ju ha. Man får höra vad medlemmarna tycker och förväntar sig av facket vilket är bra för oss så vi kan förbättra eller ändra det som inte är lika bra.
Det gäller att vi är många nu när det blir nytt avtal 2012.

Efter det sen hade vi fackmöte där vi gick igenom mötet och diskuterade det som sagts. Hur vi ska gå vidare mm.

Färden hem gick till Boxholm för arbetarkommunens extra styrelsemöte angående Östsam där det ingår förbättringar för skola, kollektivtrafik mm. Hur man ska göra för att få det bättre i kommunerna mm.

Ja dagen blev väldigt lång men som tur är jag ledig idag och imorrn är det medlemsmöte med S på kvällen men det är alltid lika intressant och roligt. Då ska vi gå igenom budget.
 
                                                       
Ha en bra dag

Laddar för imorgon

Kategori: Politik och fackligt

Imorgon tisdag är det ordförandekonferens på Handels avd 16 med allt vad det innebär. Har aldrig tidigare varit med om någon så det ska bli spännande. Dessutom får man ju träffa flera andra som är ordförande precis som jag i sin klubb.

Man kan utbyta erfarenheter mm och det är inte fel. Man kan även höra hur andra klubbar jobbar och ta tillvara de bra ideérna. Jättebra att det ordnas sånt här och man kan få information från avdelningen.

Ska bli så spännande och lärorikt hoppas jag men det brukar det vara. Man är så peppad när man går därifrån och man vill så mycket hela tiden.

                                                                       

Ha en bra dag