Hallonpraliner
Kategori: Godis
Ingredienser:
100 gram |
50 gram |
0,5 dl |
2 tsk |
3 tsk |
Tillagning:
15 stycken
Smält chokladen över vattenbad eller i micron.
Pensla pralinformar i två eller tre omgångar med den smälta chokladen.
Låt formarna stelna helt.
Hacka den vita chokladen fint. Koka upp hallonpuré, honung och
likör, rör ner chokladen och rör tills den smält och massan är slät.
Fyll pralinskalen med den vita chokladmassan och låt den stelna
något i formarna. Gör sedan en botten på pralinen med hjälp av lite smält
mörk choklad.
Ha en bra dag
Smält chokladen över vattenbad eller i micron.
Pensla pralinformar i två eller tre omgångar med den smälta chokladen.
Låt formarna stelna helt.
Hacka den vita chokladen fint. Koka upp hallonpuré, honung och
likör, rör ner chokladen och rör tills den smält och massan är slät.
Fyll pralinskalen med den vita chokladmassan och låt den stelna
något i formarna. Gör sedan en botten på pralinen med hjälp av lite smält
mörk choklad.
Ha en bra dag