Sexbarnsmamma

Hmm jaa jag har sex barn men även barnbarn. Kolla gärna in och kommentera 😊😊 Skriver om det mesta mellan himmel och jord 🌺🌺

Ösregn hela dagen

Kategori: Allmänt

Igår var vi i Göteborg med mannens jobb och det är alltid kul. Gick på stan, kikade i affärer, fikade och åt mat , ja äter gör man mest hela tiden. Mormor o morfar var barnvakt så vi var barnfria vilket inte händer så ofta så detta är alltid lika skönt att få vara själva en hel dag.

Men, men igår ösregnade det hela dagen så in och ut i affärer. Upp till bussen en sväng och vidare in på Liseberg. Inte så mycket folk tänkte vi men det var det, mycket folk alltså. Så vi tog lite lotter men ingen vinst och det brukar det inte bli heller. Köpte lite saker till barnen.

Kollade runt lite, åt våffla mm. Regnet det förstör massor men tyvärr så styr man inte över vädret så det var bara att gilla läget.

Men efter en dag som började klockan åtta och hemma igen vid tolv. Mycket regn och genomfrusen så är det skönt att vara hemma igen. Tyckte ändå att dagen blev bra förutom vädret.

Ha en bra dag

Kommentarer


Kommentera inlägget här: