Sexbarnsmamma

Hmm jaa jag har sex barn men även barnbarn. Kolla gärna in och kommentera 😊😊 Skriver om det mesta mellan himmel och jord 🌺🌺

Återträff

Kategori: Politik och fackligt

Ja, på måndag är det återträff för alla som var med på Handels Kongress i Maj. Det ska bli intressant och kul att träffa alla igen från vår avdelning som var med.

Kongressen var tuff med långa dagar och in på nätterna när beslut skulle tas men jätteroligt att få vara med. En upplevelse och man får vara med att ta beslut som Handels ska jobba med de närmaste fem åren. Häftig känsla att få vara en av 350 kongressombud. Man träffade många nya människor och det är ju alltid kul.

Det var fem hektiska och fullspikade dagar i Stockholm så fritid hade man ingen. När man talade om att man valts ut till kongressombud så sa alla att du har det bra du som får åka till Stockholm och bo på hotell i fem dagar. Men de vet inte vad de pratar om för det var verkligen slitigt de dagarna där beslut ska tas som ska gälla framåt i fem år.

Intensivt men så jättekul och vi var tre stycken från min arbetslplats som var med och det tycker jag var jättekul. Tror alla med mig som var där hade jätteroliga dagar med mycket skratt men långa arbetsdagar.

Men som sagt nu får vi se vad återträffen ger och hur vi ska jobba framöver.

Vad tycker du

Kommentarer


Kommentera inlägget här: